Velkommen til Restaurant Eagle's selskaber i Kammerherrens og i Restauranten

Velkommen til Kammerherrens gemakker

Vi håber at vores hyggelige, lyse og historiske lokaler vil danne rammerne for din næste fest, event eller arrangement. Med lige dele lækker og spændende mad, velsmagende vine, smuk opdækning, professionel betjening og en knivspids glimt i øjet vil vi gøre vort ypperste for at jeres besøg hos os bliver en uforglemmelig dag eller aften.

Vores lokaler kan rumme op til 60 velsiddende pladser og ved større arrangementer kan vi tilbyde en eksklusiv teltløsning i vores smukke have. Vi kan sammensætte en menu efter jeres ønske eller I kan vælge en af vores menuforslag under “menuer”.

Vi glæder os til at gøre din event helt speciel.

Konceptet

Galleri

Se vores flotte billeder af diverse selskaber. I er velkommen til altid at ringe på vores kontaktoplysninger i finder nederst på siden, eller tryk herunder for at læse mere.

Praktiske oplysninger

Vores lokaler kan rumme op til 60 velsiddende pladser og ved større arrangementer kan vi tilbyde en eksklusiv teltløsning i vores smukke have. Mulighederne er mange og vi finder helt sikkert en løsning der passer til dine ønsker og behov.

Menu eksempler

Lækker og simpel mad af gode råvarer – så enkelt kan det siges og så enkelt skal det gøres. Vi har lavet nogle menuforslag, og skræddersyr også gerne middagen lige efter din smag, så om i er til én eller ti retter er fuldstændig op til dig. Velbekomme

Vi afholder alle slags selskaber

Vi afholder arrangementer i både kammerherrens og i restauranten. Se hvad vi tilbyder:

Praktiske oplysninger

I Kammerherrens

I kammerherrens selskabslokale er der plads til 60 gæster, ved runde borde á 10 personer. Festen slutter som udgangspunkt kl. 02.00, men vi kan altid aftale et andet tidspunkt. 

I Restauranten

I Restauranten er der plads til 60 gæster plus lidt flere hvis man ønsker at bruge sofagrupperne også. Ved fest i restauranten skal man være opmærksom på at golfspillerne benytter sig af baren og terrassen også. Festen slutter som udgangspunkt kl. 02.00, men vi kan altid aftale et andet tidspunkt.

Vores galleri

Tag et kig nærmere og bliv inspireret af de mange forskellige selskaber vi har afholdt gennem tiderne

Book vores lokaler nu

Tøv ikke med at booke vores lokaler nu

Menuforslag

Du sammensætter din egen menu ved at vælge det antal retter du ønsker. Du bestemmer helt selv hvor mange retter du vil have.

Prisen for en tre-retters menu sammensat af disse forslag, er kr. 795,- pr. kuvert, inkl. kaffebuffet, lokale, opdækning med dagens blomst, personale, oprydning og rengøring

Udover disse menuforslag,  sammensætter vi selvfølgelig også gerne en menu efter jeres ønsker.

  1. Fynbo koldrøget laks med urtemayo og rugbrødschips. Hakaki stegt tun med trøffel emulsion og wakame tang. Hvidløgs marineret stegt tigerreje spyd
  2. Lakse cerviche med citrus dressing – mango – avocado – chili – koriander
  3. Okse carpaccio – 2 x emulsion – rug chips – syltede bøgehatte – parmesan – trøffel olie
  1. Grillet oksemørbrad – sæsonens garniture – kartofler – Bearnaise sauce
  2. Okse striploin – sæsonens garniture – små kartofler vendt i gremolata – svampe sauce
  3. Fisk efter ønske – sæsonens garniture – kartofler – fiskesauce
  1. Chokolade tærte med 2 slags chokolade – syltede bær – skyr creme – chokolade tuille
  2. Chokoladekage – bær – crumble – vanille is
  3. Rabarbar trifli – makroner – hvid chokolade ganache – bær
  • Ferskrøget laks anrettet med vilde urter, emulsioner og sprødt
  • Røræg af danske økoæg med bacon
  • Yoghurt med hjemmelavet crunch og bær
  • Chorizo pølse
  • Lækker skinke fra slagteren
  • Ost
  • US-style pandekager med bær og powder
  • Frugt kebab
  • Gourmetbrød
  • Croissants
  • Dansk økosmør & marmelade
  • Fri kaffe og The
  • Juice
  • Specialost fra dansk UNIKA mejeri (tilkøb)

Pris pr. kuvert kr. 449,- (børn 3-12 år halv pris, børn under 3 år gratis)

Skebjergvej 46, Smørum

+ 45 44970130

Skriv din forespørgsel

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.